banner2018 12

Generalist

AMG1
AMG2

Vezi aici Programul pentru ASISTENT MEDICAL GENERALIST - 3 ani
Programul pentru ASISTENT MEDICAL GENERALIST cu competenta de a lucra in strainatate - 3 ani

Având în vedere solicitările numeroase, în această sesiune numărul de locuri alocate pentru programul de după-amiază în cadrul Calificării de Asistent Medical Generalist este mai mare decât cele de dimineaţă, programul de după-amiază permiţând celor care doresc să lucreze să îmbine programul de lucru cu cel de studiu şi practică.

 

 

  • Începând din acest an şcolar, cresc oportunitaţile de pregătire prin participarea la stagii clinice organizate în spitale din Europa. În anul 2013-2014 se vor organiza 3 sesiuni de schimburi de experienţă de câte 2 săptămâni, organizate în cadrul Modulului European de Nursing, reţea din care fac parte 29 de universităţi şi şcoli de nursing din 13 ţări, şcoala noastră. 

 

De asemenea, prin intermediul unui proiect în programul Leonardo Da Vinci finanţat cu fonduri europene, 20 de elevi ai şcolii vor putea participa la stagii de practică într-o clinică privată din Cipru.

 

În cadrul parteneriatelor bilaterale cu universităţi din Spania (Madrid) şi Belgia elevi ai şcolii noastre au beneficiat de participarea la schimburi de experienţă în ţările respective.

 

 

Citit 118744 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 10:56
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgedu_ro.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG

Ultimele articole