Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Director Carol Davila
Director Carol Davila

Director Carol Davila

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, cu sediul în București, prima și cea mai căutată școală particulară din România, anunță organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director (1 post) și director adjunct (1 post).

Concursul se organizează în baza Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin OMENCȘ nr. 5080/ 31 august 2016.

La concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante mai sus menționate pot candida persoanele care îndeplinesc, cumulativ, condițiile prevăzute în art. 3 alin. (1) din Metodologia aprobată prin OMENCȘ nr. 5080 / 31 august 2016.

Dosarele candidaților se vor depune în perioada 13 septembrie 2016 – 2 octombrie 2016 atât la sediul unității de învățământ, cât și electronic conform Procedurii de înscriere electronică a candidaților pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/ director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, care va fi disponibilă pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Dosarele de înscriere vor fi constituite cu respectarea strictă a prevederilor art. 9 alin. (1) din Metodologia aprobată prin OMENCȘ nr. 5080 / 31 august 2016.

Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie 2016.

Probele de interviu și evaluare a curriculum-ului vitae se vor desfășura în perioada 17 octombrie 2016 - 17 noiembrie 2016 la sediul unității de învățământ.

Metodologia de concurs, bibliografia-cadru pentru concurs, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, lista funcțiilor vacante și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afişează la sediu și pe site-ul www.scoalacdavila.ro.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0728 273 763, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, iar aplicațiile se vor trimite la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Alăturați-vă unei echipe de profesioniști, care de 27 de ani a ridicat standardele învățământului preuniversitar și, în special, a redefinit învățământul sanitar. În perioada imediat următoare avem în plan deschiderea de noi proiecte educaționale preuniversitare, cât și perfecționarea lanțului de creare a valorii de la descoperirea și atragerea de talente până la inserția lor pe piața forței de muncă.

Pachetele salariale și beneficiile pentru pozițiile de director și director adjunct sunt comparabile cu cele la nivel internațional.

Școala Postliceală Sanitară Carol Davila a fost înființată în 1990 de Dr. Mioara Mincu. Este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar particular acreditată din România și își desfășoară activitatea ca unul dintre proiectele educaționale ale Fundației Umaniste Dr. Mioara Mincu. Școala oferă trei calificări: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie și asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare.

 

Investim în educația pentru sănătate!

”Unii oameni sunt prea obosiţi ca să vă dăruiască un ZÂMBET. Dăruiţi-le voi unul, pentru că nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui”, Dr. Mioara Mincu, Fondatoarea Şcolii

Citit 12038 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 07:36
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG