Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Oportunități pentru o carieră în Marea Britanie

NINA NASALCIUC – o voce a Promoției 2019

NINA NASALCIUC MIUȚĂ, clasa III E - AMG, este șefa Promoției 2019, calificarea asistent medical gene...

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” - O SUGESTIE PENTRU VIITORUL TĂU PROFESIONAL

De aproape 3 decenii, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a însemnat șansa ...

- VINO SĂ TE FORMEZI CA ASISTENT MEDICAL - CEA MAI CĂUTATĂ PROFESIE ÎN EUROPA -

Ați descoperit că aveți aptitudini pentru profesia de asistent medical și doriți să obțineți o calif...

UN PORTRET DE PUS ÎN RAMĂ: ASISTENTUL MEDICAL

El este doar un om. Un OM care… ̵ S-a născut pentru a salva! Îi stă în fire să...

 • NINA NASALCIUC – o voce a Promoției 2019

  Marți, 20 August 2019 11:50
 • ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” - O SUGESTIE PENTRU VIITORUL TĂU PROFESIONAL

  Marți, 20 August 2019 10:55
 • - VINO SĂ TE FORMEZI CA ASISTENT MEDICAL - CEA MAI CĂUTATĂ PROFESIE ÎN EUROPA -

  Miercuri, 14 August 2019 16:48
 • UN PORTRET DE PUS ÎN RAMĂ: ASISTENTUL MEDICAL

  Miercuri, 14 August 2019 13:49

banner2019

Oportunități pentru o carieră în Marea Britanie

Oportunități pentru o carieră în Marea Britanie

În data de 31.01.2019, reprezentanții firmei de recrutare 365 Resources and Recruitment, doamna Georgiana Apostol și domnul Andrei Tancău, au avut o întrevedere cu elevii și absolvenții noștri, interesați de domeniul sanitar din Marea Britanie.

Doamna director, prof. Aurelia Șova, a afirmat în debutul acestei întâlniri: „Școala noastră se află în topul școlilor de profil, întrucât ne preocupă intens calitatea pregătirii voastre profesionale. În acest sens, toate resursele noastre le îndreptăm în direcția facilitării adaptării voastre la noile solicitări de la locul de muncă. Piața forței de muncă din domeniul sanitar este tot mai ofertantă. Voi faceți parte din categoria profesională cea mai favorizată, întrucât puteți profesa atât în țară, cât și în afara țării noastre. Certificatul de Competență Profesională, dobândit odată cu finalizarea celor 3 ani de studiu, este recunoscut internațional.

Colaborarea cu firma de recrutare 365 Resources and Recruitment este agreată de către școala noastră întrucât investește în pregătirea voastră lingvistică, sporindu-vă șansele de angajare în spitalele din Marea Britanie”.

Beneficiarii acestui proiect vor fi elevii anului III și absolvenții noștri, calificarea Asistent Medical Generalist. Întenționăm ca această colaborare să debuteze în luna martie, odată cu selecția cursanților pentru participarea la cursul de limba engleză. Pregătirea lingvistică propriu-zisă va demara în luna aprilie și va avea o durată de cel puțin 3 luni.

Domnul Andrei Tancău, consultant în recrutare personal medical, a prezentat oportunitățile oferite de către firma pe care o reprezintă, subliniind motivele alegerii unei cariere în Marea Britanie. Prin parteneriatul cu școala noastră, firma de recrutare 365 Resources and Recruitment se obligă să susțină beneficiarii acestui proiect, prin oferirea sprijinului financiar destinat finalizării cursurilor și a examenelor de limba engleză, nivel IELTS.

Forma interactivă a acestei întrevederi a permis elevilor prezenți la activitate să-și clarifice etapele premergătoare angajării: obținerea atestatului de limbă engleză (IELTS), obținerea PIN number-ului și înregistrarea NMC în Marea Britanie.

Întrucât decizia de a munci într-o altă țară este o alegere destul de dificilă, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” urmărește stabilirea și respectarea unui cadru contractual prin care firma de recrutare să asiste adecvat beneficiarii programului propus. Acest demers presupune ghidarea în permanență a beneficiarilor, prin oferirea suportului necesar în procesul angajării și urmărirea respectării nevoilor de siguranță și de securitate la locul de muncă.

Responsabil Clubul Absolvenților,

prof. Adriana Păunescu

Citit 265 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 14:20
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG