Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - O nouă sală de demonstrație pentru elevii AMG

ZIUA MONDIALĂ A INIMII 2020

Ziua Mondială a Inimii a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 2000, cu scopul de a informa pop...

O nouă reușită a echipei școlii noastre

Săptămâna trecută, în baza Ordinului de Ministru nr. 5628 / 25.09.2020, la inițiativa Asociației Șco...

Crește numărul de atacuri online împotriva mediului educațional

În contextul creșterii popularității predării online, experții au identificat din ce în ce mai multe...

ANUNȚ

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a analizat atent recomandările specialiștilor, situația e...

  • ZIUA MONDIALĂ A INIMII 2020

  • O nouă reușită a echipei școlii noastre

  • Crește numărul de atacuri online împotriva mediului educațional

  • ANUNȚ

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

O nouă sală de demonstrație pentru elevii AMG

O nouă sală de demonstrație pentru elevii AMG

În an de sărbătoare, la împlinirea a 30 de ani de activitate, școala noastră a inaugurat o nouă sală de demonstrații, la standarde europene, pentru elevii calificării asistent medical generalist. Preocuparea permanentă pentru formarea teoretică și practică a elevilor, pe parcursul celor 3 ani de școală, s-a concretizat în amenajarea unui spațiu modern, dotat cu manechine, simulatoare și materiale didactice performante.

Elevii vor putea astfel să exerseze, să își dezvolte manualitatea și competențele, dobândite la cursurile teoretice, alături de profesorii de specialitate.

La deschiderea noii săli de demonstrații au fost prezenți: prof. univ. dr. Alexandru Ioan Mincu - director general, preşedinte al Consiliului de Administrație; prof. Aurelia Șova – director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”; Thierry Landry – director de Dezvoltare; Alice Ragazan - șef Catedra de Nursing și Științe; alți membri ai echipei manageriale și cadre didactice ale școlii.

Ne-au onorat cu prezența: doamna Daniela Dunca - Project Manager al Programului de internship pentru asistenții medicali debutanți din cadrul Rețelei Private de Sănătate „Regina Maria”, partener al școlii noastre, și domnul prof. univ. dr. Gheorghe Felea – colaborator al Doamnei dr. Mioara Mincu, fondatoarea școlii noastre.

Invitaţii au asistat la un program de demonstrații prezentat de profesorii de specialitate de la Catedra de Nursing – prof. Elena Mocanu și prof. Ionuț Lungu. Prin tehnicile prezentate s-a exemplificat utilitatea şi necesitatea unei săli de demonstraţii, parte a demersului educativ-pedagogic modern, având ca obiectiv pregătirea elevilor la nivel de excelenţă.

 

Înființată în anul 1990, sub coordonarea Doamnei dr. Mioara Mincu, personalitate marcantă a medicinei românești, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” București este o școală de tradiție, ale cărei rezultate sunt recunoscute atât pe plan național, cât și internațional.

De ce să alegi Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” București:

 

- TRADIȚIE DE 30 DE ANI – prima școală postliceală particulară din România, care oferă trei calificări profesionale acreditate:

-Asistent Medical Generalist

Asistent Medical de Farmacie

Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare

 

- DESCHIDERE EUROPEANĂ – membră a Modulului European de Nursing din anul 1999, organizează anual schimburi de experiență internaționale cu școli și spitale de renume din Europa.

 

- ANGAJABILITATEA ABSOLVENȚILOR - peste 80% dintre elevii noștri se angajează imediat după absolvire, în țară și străinătate.

 

- Alte beneficii: stagii clinice în spitale de stat și private din țară și străinătate, burse de studiu, cursuri Masterclass de specialitate, diplomă recunoscută internațional.

 

ÎNVAŢĂ CU NOI PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL!

 

prof. Raluca BRAD

Presentation12

Citit 1595 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2020 01:58
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG