Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Medicover - noi oportunități de angajare

EXAMENUL DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE - AMG - august 2018

Luni, 13 august 2018, absolvenții de la calificarea asistent medical generalist au susținut proba or...

Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire

Nu ți-ai ocupat încă locul la cea mai căutată școală sanitară? Grăbește-te! A mai rămas foar...

ASISTENTUL MEDICAL DE FARMACIE - un om în slujba altor oameni

Profesia de Asistent Medical de Farmacie se defineşte prin profesionalism, responsabilitate, acurate...

ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENULUI DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE - AMG - august 2018

ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENULUI DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE ASISTENT MEDICAL G...

 • EXAMENUL DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE - AMG - august 2018

  Miercuri, 15 August 2018 20:43
 • Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire

  Miercuri, 15 August 2018 18:48
 • ASISTENTUL MEDICAL DE FARMACIE - un om în slujba altor oameni

  Miercuri, 15 August 2018 18:24
 • ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENULUI DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE - AMG - august 2018

  Joi, 09 August 2018 19:43

banner2018 12

Medicover - noi oportunități de angajare

Medicover - noi oportunități de angajare

Parteneriatul școlii noastre cu Clinicile MEDICOVER s-a concretizat marți, 24 aprilie, în cadrul întâlnirii cu elevii de la calificările AMG și BFKT.

Doamna director Aurelia Șova a subliniat în discursul său o nouă oportunitate de desfășurare a stagiului clinic în clinicile Medicover, atât pentru elevii de la calificarea AMG, cât și pentru cei de la calificarea BFKT, începând chiar din acest semestru.

Activitatea a prilejuit cunoașterea tuturor specializărilor de care dispune compania, detaliile din interiorul acesteia fiind prezentate de către specialiștii din cadrul departamentului HR - Mihaela Constantinescu - HR Business Partner Clinics & Head Office, Marinela Vodislav- HR Business Partner Hospital, Adelina Stefan - Senior Recruiter.

 

Grupul Medicover este de 23 de ani lider pe piața serviciilor medicale din România, deținând 25 de clinici multidisciplinare și 1 spital generalist, toate dotate cu aparatură medicală performantă, acoperind un spectru larg de specialități medicale: chirurgie generală și plastică, ginecologie, orl, ortopedie, urologie, pediatrie, psihologie, alergologie, psihiatrie, logopedie, endocrinologie, precum și un departament complet de Imagistica High – Tech, Wellness Center, Skin Care Center.

Clinicile deținute în București sunt: Medicover Victoriei (cu 45 de cabinete pentru 30 de specialități medicale), Medicover Grozovici, Medicover West Gate (medicina muncii și medicină generală), Medicover Plevnei, Medicover Pipera, Medicover Wellness Center (oferind servicii de gimnastică profilactică și kinetoterapie), Medicover Oregon (cu 15 specialități medicale), Serviciu hot line, 24/24, 7/7 acces la sfatul medicului pentru domeniile chirurgie, obstretică și ginecologie.

Toate aceste centre supraspecializate oferă clienților săi acces la servicii medicale integrate pentru un diagnostic avansat (screening cancer).

În cadrul acestora, absolvenții noștri pot oferi clienților Medicover îngrijiri medicale în specialități din sfera chirurgiei, pediatriei, neonatologiei și maternității. De asemenea, își pot exercita rolul de Educatori pentru Sănătate, în scopul formării unui stil de viață sănătos, oferind consiliere în nutriție, homeopatie și acupunctură.

 

Programul Școala Asistenților Medicali urmărește asigurarea, în mod gratuit, a unui suport condensat de studii teoretice și practice, care se adresează atât asistenților medicali debutanți, cât și elevilor care optează pentru un stagiu clinic în cadrul acestor clinici.

Disponibilitatea mentorilor în a transmite informații din experiența profesională de specialitate poate fi un atu în alegerea desăvârșirii profesionale pentru elevii și absolvenții noștri pasionați de acest domeniu.

Elevii preocupați de câștigarea independenței financiare pot opta pentru posturile nonmedicale din cadrul departamentelor call-center, recepție și typing, existând disponibilitatea angajatorului pentru facilitarea unui program part-time sau full-time.

Aceste oportunități de angajare și dezvoltare pentru o carieră de asistent medical vă asigură adaptarea într-un mediu profesionist din domeniul serviciilor medicale.

Dacă vreți să vă alăturați echipei medicale sau nonmedicale, trimiteți cv-ul la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar o echipă de profesioniști vă asigură suport și consiliere în vederea angajării.

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Comisie Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Citit 975 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2018 22:18
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgedu_ro.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG