Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - DENTESTET te așteaptă în echipa sa!

La mulți ani, dragi copii!

1 Iunie este ziua în care sărbătorim puritatea, inocența, fericirea în stare pură, copilul din noi. ...

Ziua Mondială fără Tutun

În fiecare an, în data de 31 Mai, Organizația Mondială a Sănătății împreună cu partenerii internațio...

ȘI TU POȚI LUCRA ȊN FARMACIE!

De cȃte ori te-ai gȃndit cȃt de mult ți-ar plăcea să lucrezi ȋntr-o farmacie? Să poți zȃmbi atunci ...

Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire

Nu ți-ai ocupat locul la cea mai căutată școală sanitară? Grăbește-te! Campania de Admitere în anul ...

  • La mulți ani, dragi copii!

  • Ziua Mondială fără Tutun

  • ȘI TU POȚI LUCRA ȊN FARMACIE!

  • Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

DENTESTET te așteaptă în echipa sa!

DENTESTET te așteaptă în echipa sa!

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este preocupată permanent de pregătirea teoretică și practică a elevilor. Mai mult, prin colaborările pe care școala le dezvoltă cu parteneri din sistemul sanitar de stat și particular, oferă absolvenților oportunități reale de angajare în medii diverse.

 

Cabinetele stomatologice DENT ESTET se implică în formarea elevilor noștri, care pe lângă dezvoltarea abilităților practice și dobândirea competențelor specifice, au șansa de a obține burse sau oferte de angajare. Elevele Carla Lăcrămioara Jorja, Elena Liliana Șerban și Ioana Narcisa Drăguț, clasa II D – AMG, au primit din partea DENT ESTET burse în valoare de 800 lei fiecare, pentru rezultatele deosebite obṭinute la stagiile clinice.

 

 

DENT ESTET așteaptă să vă alăturați echipei și se adresează elevilor / absolvenților cu oferte concrete. Așadar, dacă doriți să lucrați într-un mediu performant, alături de o echipă tânără, să vă dezvoltați profesional, puteți aplica pentru poziția de Front Desk Officer sau de Asistent Medical Generalist la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0730.255.470.

 

Beneficii: contract de muncă pe perioadă nedeterminată; acces la programe de training; pachet salarial, bonusuri și ore suplimentare plătite conform legii; asigurare de malpraxis; vaccin pentru hepatita B; abonament la servicii medicale private.

 

Serviciile dentare furnizate de către DENT ESTET sunt accesate de către toate categoriile de vârstă: copii- DENT ESTET4 KIDS, tineri - DENT ESTET4 TEENS și adulți - DENT ESTET și GREEN DENTAL.

Din anul 1999, o echipă stabilă de peste 200 de profesioniști se asigură, zi de zi, că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, de un diagnostic corect și de soluții de tratament care îi vor reda acestuia încrederea de a zâmbi din nou!

 

prof. Raluca Brad

Citit 747 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2019 06:10
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Galerie de imagini

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG