Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Demonstrații practice la Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu”

ANUNȚ IMPORTANT

Vineri, 25 ianuarie 2019,  toate școlile din țară vor fi închise din cauza răspândi...

24 ianuarie 2019 - zi liberă

Data de 24 ianuarie reprezintă Ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire, iar din 2017, ...

24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române -

În fiecare an, pe 24 ianuarie, românii sărbătoresc Ziua Unirii Principatelor R...

- ADMITERE 2019 -

Elevii de clasa a XII - a și cei care au terminat liceul în anii anteriori și doresc să se pre...

 • ANUNȚ IMPORTANT

  Miercuri, 23 Ianuarie 2019 17:08
 • 24 ianuarie 2019 - zi liberă

  Miercuri, 23 Ianuarie 2019 17:05
 • 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române -

  Miercuri, 23 Ianuarie 2019 15:23
 • - ADMITERE 2019 -

  Luni, 14 Ianuarie 2019 18:50
Demonstrații practice la Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu”

Demonstrații practice la Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu”

O echipă a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” a participat recent la o nouă activitate în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu”. Liceenii au avut ocazia să afle aspecte din viața medicală, să înțeleagă profesia de asistent medical, să cunoască importanța educației pentru sănătate.

Echipa „Carol Davila” a avut prilejul de a prezenta oferta educațională a școlii noastre. De asemenea, au fost prezentate detalii referitoare la campania de Admitere în anul școlar 2018 – 2019.

Demonstrațiile practice, apreciate de fiecare dată, au fost susținute de elevele: Elena Drugă, Alina Panait, Laura Purice, Andreea Dan, din anul I A – AMG, coordonate de prof. de nursing Raluca Kiyak.

Activitatea a avut un mare succes, liceenii fiind interesați de modul în care îi pregătim pe elevii noștri și de oportunitățile pe care le au la finalizarea studiilor.

 

Impresiile echipei noastre:

„Pentru mine, ziua de astăzi a fost foarte interesantă. Sunt încântată pentru că am putut participa la această activitate realizată de şcoala noastră. Consider benefică această experienţă atât pentru mine, cât şi pentru elevii care au asistat. Mi se pare, de asemenea, important felul în care promovăm atât şcoala, cât şi profesia de asistent medical. Sperăm ca eforturile echipei noastre să aibă rezultate şi aşteptăm cât mai mulți liceeni care să îşi îndrepte atenţia către oportunităţile oferite de Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila”.” ( Elena Drugă )

„A fost o zi minunată! Elevii au fost receptivi și foarte atenți. Mulțumesc doamnei prof. Raluca Kiyak pentru că mi-a oferit ocazia să iau parte la acest proiect.” ( Alina Panait )

„Mulțumesc pentru oportunitatea de a prezenta tehnici de prim ajutor unor elevi de liceu. Această activitate m-a făcut să îmi gestionez mai bine emoțiile, să fiu mai pregătită pentru situațiile reale în care va trebui să acord primul ajutor. Este important să cunoști foarte bine tehnica resuscitării cardio-respiratorii deoarece acest lucru poate face diferența dintre viață și moarte. Le mulțumesc tuturor profesorilor care au grijă să ne învețe cum să devenim adevărați profesioniști. ( Laura Purice )

Andreea Dan: „Pentru mine, ziua de azi a însemnat o experiență nouă, frumoasă, care m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă să fii formator. Am fost foarte încântată de modul în care am fost primiți, ascultați, de activitate și de feedback-ul primit. Sper că vor mai fi astfel de activități la care voi participa cu drag.”

 

prof. Raluca Kiyak

prof. Raluca Brad

Citit 766 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2018 01:30
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG