Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire -

Concursul „Profilaxie și Terapie prin mișcare”- ediţia a VI-a

Concursul „PROFILAXIE ȘI TERAPIE PRIN MIȘCARE” a ajuns anul acesta la ediţia a VI-a...

Rezultate PISA 2018: România are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani

România are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA. Este vorba despre acea...

-Investește în tine! Investește în educația ta!-

De acum poți plăti taxa de școlarizare prin CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ! Vino joi –&n...

- La mulți ani, România! -

La 1 decembrie 2019 sărbătorim 101 ani de România. Este momentul în care fiecare simte ...

  • Concursul „Profilaxie și Terapie prin mișcare”- ediţia a VI-a

  • Rezultate PISA 2018: România are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani

  • -Investește în tine! Investește în educația ta!-

  • - La mulți ani, România! -

Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire -

Alegerea profesiei de asistent medical – vocație și dăruire -

Nu ți-ai ocupat locul la cea mai căutată școală sanitară? Grăbește-te! Campania de Admitere în anul școlar 2019 – 2020 este în plină desfășurare!

Încă mai cauți jobul visurilor tale sau cariera potrivită pentru aptitudinile tale? Înseamnă că cea mai frumoasă parte a căutării așteaptă să se întâmple. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai seama ce-ți dorești, să fii deschis la lucruri noi și să accepți ajutorul nostru pentru a ajunge la destinație! Vino alături de noi!

 

Pentru a fi un bun ASISTENT MEDICAL GENERALIST este necesar să fii o persoană activă, sociabilă, mereu aproape de ceilalți, disponibil oricând să le oferi ajutorul.

Se spune despre tine că ești priceput în ceea ce întreprinzi și că ai dexteritate. Ai un fin spirit de observație și acționezi imediat, în funcție de situație. Pentru tine este importantă munca în echipă și în relațiile cu colegii, dai dovadă de respect și înțelegere. Situațiile dificile reprezintă reale provocări care îți solicită viteză de reacție. Ești optimist și încerci să le transmiți și celorlalți o stare de bine. În ceea ce faci, este foarte important să fii organizat și responsabil. Ai o capacitate de muncă peste nivelul mediu și reușești să faci față efortului fizic și psihic ore în șir. Atunci, poți deveni acea persoană care ajută oamenii să depășească situațiile de boală prin profesionalism, răbdare și dăruire!

 

Care sunt calitățile potrivite unui viitor ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE?

Ești o persoană care poate să asculte cu răbdare problemele de sănătate ale celor din jur.

Consideri că munca în echipă este o condiție necesară pentru a duce un lucru la bun sfârșit. Îți place să lucrezi la calculator și ți se pare ușor să înveți diverse programe.

O calitate pe care o deții este puterea de convingere și reprezinți persoana care oferă celorlalți soluții atunci când au nevoie. Îți place să fii la curent cu noile descoperiri în domeniul sănătății și să le împărtășești celorlalți.

Ești o persoană organizată, riguroasă în conceperea planurilor. Memorezi repede și cu ușurință informațiile cu care te întâlnești.

Poți deveni acea persoană care ajută oamenii în suferință, facilitând accesul către medicație!

 

Cum se caracterizează un bun ASISTENT MEDICAL DE BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE?

Ești o persoană dinamică, plină de energie, un mesager al sănătății prin mișcare! Atunci când lucrezi cu oamenii, ai capacitatea de a-i susține și încuraja o perioadă îndelungată, până la finalul sarcinii de lucru.

Îți place să ai rezultate concrete, vizibile, ceea ce presupune că ești perseverent și ai răbdare. Atunci când vorbești, folosești termeni preciși, clari și la obiect, astfel încât ceilalți știu ce au de făcut. În activitățile zilnice, te remarci prin precizia și forța mâinilor. Ești atent la detalii și muncești foarte mult pentru a obține rezultatele cele mai bune.

Poți deveni acea persoană care ajută oamenii ca, după ce trec printr-un accident, să se recupereze și să reintre în normalitate! 

 

Dacă te regăsești printre cele trei caracterizări, te așteptăm să vii la admitere pentru ca pe durată celor trei ani de pregătire teoretică și practică în cele mai bune spitale, farmacii și clinici medicale să-ți împlinești visul. Participă acum la procesul de selecție care constă într-un interviu vocațional.

Mai multe informații despre campania de admitere vei găsi accesând pagina: www.scoalacdavila.ro/admitere

 

ALEGE O EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU O EUROPĂ MAI SĂNĂTOASĂ!

 

 

prof. Raluca BRAD

Citit 1439 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 08:22
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG