Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Admitere Online

ADMITEREA ONLINE ÎN ANUL ṢCOLAR 2020 - 2021

Ṣcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează ADMITEREA ONLINE ȋn anul ṣcolar 2020 - 2021.  

Astfel, răspundem numeroaselor solicitări din partea celor care doresc să devină elevii școlii noastre. Direct de acasă, din fața calculatorului, tabletei sau telefonului, vei intra în direct cu membrii echipei școlii noastre.

Se pot ȋnscrie absolvenṭii de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat.

Tot ce trebuie să faci este să respecți pașii conform Procedurii de admitere online.

Colegii noștri îți vor fi aproape în demersul tău de a deveni elevul școlii noastre și a-ți realiza visul de a fi asistent medical.

Nu mai sta pe gânduri și vino acum să îți ocupi locul! Fii printre cei care aleg să se dezvolte profesional și doresc o carieră sigură și stabilă!

De ce să fii asistent medical?

- ai posibilitatea să îți găsești un loc de muncă în țară și în toată Europa;

- vei beneficia de numeroase oportunități de a profesa – cabinete, clinici, spitale de stat / private, servicii de urgență, centre de recuperare, farmacii;

- vei avea stabilitate financiară;

- vei avea un statut recunoscut în orice societate. 

PROCEDURA DE ADMITERE ONLINE

I. accesați Formularul de ȋnscriere ȋn care veṭi completa toate câmpurile obligatorii ṣi veṭi ȋncărca următoarele documente scanate integral:

1. Certificat de absolvire a liceului sau diploma de Bacalaureat;

2. Foaia matricolă pentru clasele IX-XII liceu zi / XIII -a liceu seral / frecvenṭă redusă ( va fi depusă la dosar ȋn copie legalizată);

3. Carte de identitate;

4. Certificat de naştere;

5. Certificat de căsătorie în cazul persoanelor care şi-au schimbat numele în urma căsătoriei;

6. Adeverinţa medicală de la medicul de familie, din care să reiasă că este sănătos clinic şi apt pentru calificarea profesională la care solicită înscrierea și nu este în evidenţă cu boli psihice;

7. Declarație pe propria răspundere că datele ṣi documentele ȋncărcate sunt corecte ṣi reale.

II. după completarea Formularului de ȋnscriere ṣi ȋncărcarea documentelor mai sus menṭionate veṭi fi contactaṭi pe adresa de e-mail din Formularul de ȋnscriere pentru confirmarea documentelor ṣi pentru efectuarea plăṭii taxei de ȋnscriere ȋn valoare de 275 RON.

TAXA DE ÎNSCRIERE - 275 RON SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 2 (DOUĂ) ZILE DE LA CONFIRMAREA DOCUMENTELOR.

TAXA DE ÎNSCRIERE NU SE RETURNEAZĂ!

III. după achitarea taxei de ȋnscriere veṭi fi programaṭi pentru susṭinerea interviului vocaṭional online;

Interviul vocaṭional online se va susṭine ȋn conformitate cu prevederile Metodologiei de admitere ȋn anul ṣcolar 2020-2021, care poate fi accesată pe site-ul nostru: www.scoalacdavila.ro/admitere2020/acte-necesare

IV. ȋn funcṭie de rezultatul admiterii veṭi fi solicitat să completaṭi Contractul de ṣcolarizare ṣi veṭi achita taxa de ṣcolarizare pentru anul ṣcolar 2020 - 2021, ȋn termen de 5 (cinci) zile de la confirmarea admiterii;

Contractul de ṣcolarizare poate fi descărcat de pe site-ul ṣcolii noastre - anexa 5 la metodologia de admitere (www.scoalacdavila.ro/admitere2020/acte-necesare) sau ȋl veṭi primi pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Contractul de ṣcolarizare completat ṣi semnat ṣi dovada plăṭii taxei de ṣcolarizare vor fi transmise pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

TAXA DE ȘCOLARIZARE SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 5 (CINCI) ZILE DE LA CONFIRMAREA ADMITERII.

 

 - LA PLATA INTEGRALĂ, TAXA ANUALĂ DE  ŞCOLARIZARE ESTE 5.300 RON   

- LA PLATA ÎN 4 RATE, RATA 1 ESTE DE 1.700 RON

- LA PLATA 6 RATE , RATA 1 ESTE DE 1.100 RON
 

Vedeṭi aici sistemul de plată, integral sau ȋn rate.

 

V. veṭi primi confirmarea ȋnscrierii;

VI. veṭi fi contactat ȋn momentul ȋn care vom relua activitatea ȋn vederea prezentării dumneavoastră la Secretariatul ṣcolii cu toate documentele de ȋnscriere, ȋn copie ṣi ȋn original. Foaia matricolă clasele IX - XII/ XIII va fi depusă la dosar ȋn copie legalizată.

IMPORTANT:

Începând cu săptămâna 20 – 24 iulie, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează înscrierea / depunerea dosarului și susținerea interviului vocațional pentru anul școlar 2020 – 2021 în ziua de JOI a fiecărei săptămâni, între orele 10.00 – 14.00, la sediul instituției.

Completarea contractului de școlarizare / achitarea taxei de școlarizare se vor efectua în ziua susținerii interviului vocațional, în cazul în care candidatul este declarat ADMIS.

Menționăm că vom continua și Înscrierea / Admiterea online pentru candidații care nu se pot prezenta la sediul nostru.

 

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” - BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel: 0736.358.898, tel / fax: +4021.610.70.68; +4021. 210.23.21

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.www.scoalacdavila.ro

https://scoalacdavila.ro/admitere2020/inscriere-online

 

prof. Raluca Brad

 

 

formular absolventiliceu

Citit 27747 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2020 19:15
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG