Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Procedura de preinscriere online

Procedura de preinscriere online

PREÎNSCRIERE ONLINE PENTRU PARTICIPARE LA INTERVIUL VOCAIONAL

 

În această perioadă, ca urmare a măsurilor impuse de starea de urgență, pentru participarea la interviul vocaṭional ṣi admiterea ȋn anul ṣcolar 2020-2021, Ṣcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila" organizează preȋnscrierea online.

Se pot preȋnscrie online:

 • elevii care sunt ȋn clasa a XII-a de liceu zi sau ȋn clasa a XIII-a liceu seral / frecvenṭă redusă;
 • absolvenii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat.

Pentru preȋnscrierea online a elevilor de liceu: accesai link-ul ȋn care vei completa toate câmpurile obligatorii i vei ȋncărca următoarele documente scanate integral:

 1. Adeverinṭa de elev ȋn clasa a XII-a liceu zi / a XIII-a liceu seral/ frecvenṭă redusă sau poza de pe carnetul de elev ȋn care să se vadă viza pe anul ṣcolar 2019-2020 ṣi datele personale;
 2. Carte de identitate ;
 3. Certificat de naştere;
 4. Certificat de căsătorie în cazul persoanelor care şi-au schimbat numele în urma căsătoriei;
 5. Adeverinţă medicală de la medicul de familie, din care să reiasă că este sănătos clinic şi apt pentru calificarea profesională la care solicită preînscrierea online , nu este în evidenţă cu boli psihice;
 6. Declaraie pe propria răspundere că datele i documentele ȋncărcate sunt corecte i reale.

Pentru preȋnscrierea online a absolvenilor de liceu:  accesai link-ul ȋn care vei completa toate câmpurile obligatorii i vei ȋncărca următoarele documente scanate integral:

 1. Certificat de absolvire a liceului sau diploma de Bacalaureat;
 2. Foaia matricolă clasele IX-XII liceu zi / XIII -a liceu seral / frecvenṭă redusă;
 3. Carte de identitate ;
 4. Certificat de naştere;
 5. Certificat de căsătorie în cazul persoanelor care şi-au schimbat numele în urma căsătoriei;
 6. Adeverinţă medicală de la medicul de familie, din care să reiasă că este sănătos clinic şi apt pentru calificarea profesională la care solicită preînscrierea online, nu este în evidenţă cu boli psihice;
 7. Declaraie pe propria răspundere că datele i documentele ȋncărcate sunt corecte i reale.

În cazul ȋn care nu avei posibilitatea să obinei adeverina medicală de la medicul de familie, vei prezenta acest document ȋn momentul susinerii interviului vocaional.

După completarea formularului i ȋncărcarea documentelor mai sus menionate vei fi contactat pe adresa de e-mail din formularul de preȋnscriere pentru confirmarea documentelor i pentru efectuarea plăṭii taxei de preȋnscriere ȋn valoare de 275 RON.

TAXA DE PREÎNSCRIERE ONLINE - 275 RON SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 2 (DOUĂ) ZILE DE LA CONFIRMAREA DOCUMENTELOR.

TAXA DE PREÎNSCRIERE ONLINE NU SE RETURNEAZĂ!

După achitarea taxei de preȋnscriere online vei fi programat pentru susinerea interviului vocaional.

La data prezentării dumneavoastră la interviul vocaional vei prezenta la secretariatul colii toate documentele de preȋnscriere / ȋnscriere, ȋn copie i ȋn original. Foaia matricolă clasele IX-XII/ XIII va fi depusă la dosar ȋn copie legalizată.

Interviul vocaional se va susine ȋn conformitate cu prevederile metodologiei de admitereȋn anul colar 2020-2021, care poate fi accesată pe site-ul nostru: www.scoalacdavila.ro, seciunea admitere 2020-2021, unde vei găsi toate informaiile despre taxa de colarizare, modalitatea de plată a acesteia (integral sau ȋn rate), perioadele de reducere a taxei de colarizare i contractul de colarizare.

 

 

formular eleviliceu

 

formular absolventiliceu

Citit 1118 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2020 13:36
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG