Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Activitate Clubul Absolvenților - Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Educația pentru Sănătate – o prioritate pentru noi! Glicoday - ediția a VI-a

Misiunea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” este de a pregăti asistentul medical...

ISTORIA FARMACIEI - prezentată de elevii de la calificarea Asistent medical de farmacie

Elevii din anul I, calificarea Asistent medical de farmacie, au participat la concursul cu tema: &bd...

Comunicat de presă - GLICODAY, ediția a VI-a

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează joi, 14 noiembrie 2019, în ...

Ziua Mondială a Diabetului – 2019

Ziua Mondială a Diabetului (World Diabetes Day) are loc în fiecare an pe 14 noiembrie, la iniţ...

  • Educația pentru Sănătate – o prioritate pentru noi! Glicoday - ediția a VI-a

  • ISTORIA FARMACIEI - prezentată de elevii de la calificarea Asistent medical de farmacie

  • Comunicat de presă - GLICODAY, ediția a VI-a

  • Ziua Mondială a Diabetului – 2019

Activitate Clubul Absolvenților - Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Activitate Clubul Absolvenților - Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA continuă tradiția unei excelente colaborări, prin oferirea unui suport constant elevilor și absolvenților motivați pentru dezvoltarea carierei de asistent medical.

În cadrul întâlnirii din data de 27 mai, reprezentantul Rețelei de Sănătate REGINA MARIA, Dan Șerbănoiu, Specialist Recrutare și Coordonator Activități Academice, a prezentat elevilor de anul III, evoluția în timp a companiei, precum și principiile funcționării Academiei de Asistenți Medicali. „Misiunea Academiei este de a manifesta grijă autentică față de angajați și pacienți, motiv pentru care susținem și încurajăm preocuparea asistenților medicali pentru dezvoltarea profesională continuă. Dezvoltarea serviciile medicale la standarde înalte, ne-a asigurat statutul de furnizor de servicii al Casei Regale a României, încă din anul 2011.”

În prezent, Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA deține în București și în țară, 45 de locații proprii, 13 centre de imagistică, 20 de laboratoare medicale, 6 spitale, 2 maternități, 8 campusuri medicale, o bancă de celule stem, 57 de cabinete on site și 180 clinici partenere. Toate aceste locații oferă oportunități de agajare absolvenților noștri, în funcție de domiciliu și de localitatea de proveniență.

Academia de Asistenți Medicali REGINA MARIA reprezintă un program dedicat de instruire și dezvoltare profesională a asistenților medicali debutanți, care se dovedesc a fi pasionați și motivați față de domeniul ales.

În Academie, o echipă formată din 15 traineri oferă suport de specialitate pentru o supraspecializare într-unul din domeniile de nursing. Programul de training presupune parcurgerea a 130 de ore de practică, 200 de ore de lucru cu pacienții REGINA MARIA, cursuri de comunicare profesională și de educare a spiritului de lucru în echipă, în cadrul cărora asistenții medicali debutanți exersează tehnici de comunicare eficientă și empatică în relația cu pacientul. Durata acestui program este de aproximativ 2 luni, iar asistenții medicali debutanți beneficiari sunt remunerați financiar, în baza cadrului contractual cunoscut și acceptat de comun acord.

Așadar, după obținerea Certificatului de Competență Profesională și a documentelor de liberă practică (până cel târziu în Septembrie 2019), dacă dețineți Diploma de Bacalaureat, trimiteți CV-ul la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Procesul de recrutare a demarat deja, elevii participanți completând formularul de înscriere în programul Academiei. Această primă etapă, care presupune exprimarea intenției vs. înscrierea, este urmată de: selecția, promovarea interviului și a testului grilă, acceptarea ofertei condiționate și angajarea propriu-zisă.

După punctarea etapelor enumerate mai sus, puteți beneficia de un contract de muncă încheiat pe o perioadă nedeterminată, în clinicile sau spitalele REGINA MARIA din București sau din țară, după caz.

Înscrie-te, Testează-te, Angajează-te!

 

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Club Absolvenți

Comisia de Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Citit 389 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 11:10
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG